شعرمسابقات نویسندگی

جشنواره سرود آوای کتابخانه

جشنواره سرود آوای کتابخانه به همت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در بهار سال ۱۴۰۰ در حوزه شعر برگزار می‌شود. شما می‌توانید جزییات این مسابقه را از طریق سایت خانه امن مجازی مهدی صالح پور دنبال کنید.

نام جشنواره: جشنواره سرود آوای کتابخانه

دوره برگزاری: نخست

برگزار کننده: نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور

نوع: شعر

مهلت ارسال آثار: تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

محدودیت خاص‌: آثار ارسالی باید جدید بوده و پیش از این‌، به جشنواره‌های دیگر ارسال و یا چاپ نشده باشند

جوایز: – لوح تقدیر و جایزه نقدی ۲۰ میلیون ریالی به ۵ اثر برگزیده / – لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۵ میلیون ریالی به ۹ اثر تقدیری / – لوح و تقدیر و جایزه نقدی ۱۰ میلیون ریالی به ۳ اثر استعدادهای شعری زیر ۲۰ سال / همچنین ۱۷ اثر برگزیده این جشنواره به چاپ خواهد رسید.

داوران: اعلام نشده

زمان بندی: اختتامیه جشنواره در دهه کرامت و همزمان با میلاد حضرت فاطمه معصومه(س)

شیوه ارسال: مراجعه به سامانه مسابقات الکترونیک کتابخوانی به نشانی (www.samakpl.ir)

شرایط و قوانین: این جشنواره با توجه به اهمیت کتابخوانی در تعالی جامعه و تاثیرگذاری زبان شعر در فرهنگ سازی و گرایش بیشتر مردم به این امر، همزمان با هفدهمین سالروز تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور برگزار می شود.

این جشنواره با رویکرد تاکید بر ضرورت گسترش فرهنگ کتابخوانی و جایگاه کتابخانه‌های عمومی و کتابداران، استفاده از سرود به‌عنوان تاثیرگذارترین نوع شعر، در ترویج کتابخوانی و توسعه کتابخانه ها، شناسایی استعدادها و ظرفیت های فرهنگی و هنری در اعتلای جایگاه کتابخوانی، نهادینه کردن فرهنگ مشارکت عمومی در فعالیت‌های ادبی کتابخانه‌ها و ایجاد تحول فرهنگی در خدمات کتابخانه‌ها در دستور کار نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار گرفته  است.

موضوعات محوری در نظر گرفته شده برای این‌جشنواره به این‌ترتیب‌اند:

نقش کتابخانه، کتابدار و کتابخوانی در تعالی جامعه /  نقش کتابدار در ترویج کتابخوانی / نقش کتابخانه و خدمات اجتماعی آن در توسعه فرهنگ کتابخوانی / دیدگاه جامعه نسبت به کتابدار و کتابخانه / تبدیل کتابخانه ها به پایگاه اجتماعی و پاتوق های فرهنگی / نقش پذیری کودک و نوجوان از کتابخوانی، کتابدار و کتابخانه / نگاه نو و خلاقانه به موضوع، سادگی و ماندگاری در اذهان عمومی و پرهیز از تاثیرپذیری و مشابهت آثار  از ارکان آثار ارائه شده به دبیرخانه این‌جشنواره هستند.

درباره آثار ارسالی به این‌جشنواره در فراخوان آن اعلام شده در تمامی گروه‌های سنی ویژه مخاطبان کودک، نوجوان و بزرگسال و همچنین آثار با گویش‌های محلی (ترجیحا همراه ترجمه) پذیرفته می­‌شود. همچنین آثار ارسالی باید جدید بوده و پیش از این‌، به جشنواره‌های دیگر ارسال و یا چاپ نشده باشند. آثار ارسالی به این‌جشنواره باید حتماً با موضوعات فراخوان تطبیق داشته باشند و هر شاعر امکان ارسال حداکثر چهار اثر به دبیرخانه جشنواره را دارد.

منبع: https://mehrnews.com/xTVMm

سایت اطلاع رسانی: www.samakpl.ir / mahafeladabi@iranpl.ir

مهدی صالح پور

مهدی صالح‌پور هستم. حدود پانزده سال وبلاگ نوشتم، دوازده سال خبرنگاری کردم، ده سال در تلویزیون نوشتم، در حال نگارش نخستین کتابم هستم. تجربه کارگردانی و تهیه‌کنندگی در تلویزیون دارم. این روزها مدیر مجموعه تولید محتوای شنیداری قناری هستم و در حوزه کتاب و کتاب صوتی فعالیت می‌کنم. خوشحالم که اینجا، میم‌صاد آنلاین، خانه امن مجازی من را دنبال می‌کنید...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا